2015

Maminka Donna, tatínek Nebthet z Českomoravské vysočiny

(vrh A)

Nebthet z Českomoravské vysočiny

Černá Donna byla 29.4. 2015 nakrytá krásným šampionem, který je zapsaný v plemenné knize z 5.3.2014  jako chovný pes.
  • otec: import z Dánska | JCH Lab TREASUERE`S ERASE AND REWIND "ROCKY"2x BOB, BOB junior, 2x CACIB, Res. CACIB, Jug. Ch. VDH, 4x CAJC, 4x CAC, Res.CAC, CWC, 11x V1, V2, V3nominace na Cruft`s Birmingham 2010
  • matka: JCH DUAL PURPOSE ROYAL STANDARDNárodní vítěz, Vítěz Prahy, Čekatelka interšampiona, šampiona Ř, šampiona SR, šampiona PL a šampiona SRN4x CAJC, 6x BOB, 1x BOS, BOS 3, BOS 4, BOS 5, 2x CWC, 1x VHD, 8x CAC, 3x CACIB, BIG 1, BIG 2, BIG 3, 16x V1, 8x V2, 4x Res.CAC, 2x Res. CACIB, 5x V3, 2x V4
Nejraději je, když mu říkají Nebísku, Nebetku nebo jenom Nebí. Narození štěňátek z tohoto spojení očekáváme asi 29. června 2015, štěňata budou černá i hnědá.
Image

26.6.2015 DONNA

Donně se narodilo osm nádherných čokoládových a černých štěňátek.

Máme pět pejsků a tři holčičky. Všichni se narodili bezproblémově a jsou pěkní cvalíci. Váží kolem 500 g.
K odběru do nových domovů budou pejsci připraveni po očkování a čipování, během posledního týdne v srpnu. Zájemci si mohou zamluvit šteňátka již nyní na uvedených kontaktech, telefonicky nebo e-mailem.

Štěňátka ve třetím týdnu života.

Mají se čile k světu, rychle rostou a musí se přikrmovat. Každý den dělají pokroky. Už se i snaží pochodovat na svých nožičkách.

Ada Brown star

čokoládová

Annie Brown star

čokoládová

Atos Brown star

čokoládový

Alan Brown star

čokoládový

Aron Brown star

černý

Axa Brown star

čokoládová

Alex Brown star

čokoládový

Artur Brown star

černý

Štěňátka v šestém týdnu života


Štěňátka jsou stará 6 týdnů, pomalu přestávají pít mléko od mámy Donny a přecházejí na kašovitou a tuhou stravu.
Granulky umí kousat svými prvními zoubky, které jsou jako jehličky. I nenamočené jim moc chutnají.
Když právě neodpočívají po dobrém jídle, vzájemně se škádlí, perou se mezi sebou, tahají psí hračky a dorážejí na mámu Donnu a tetu Dessy. Ty chvilku jejich hru vydrží, ale pak se raději ztratí na místo, kam štěňata nemohou.

Zkrátka dospělé fenky už nemají tolik energie a elánu objevovat nové věci, ani nejsou tak rychlé. Ono také 8 batolat je velký nápor na nervy. V současných horkých dnech, kdy se vrátili z „letního“ pobytu na chatě, si alespoň z vody na pití vytvořili svůj rybnícek a chladí se. Je vidět, že labradoři jsou plemeno milující vodu a všechny vodní hrátky, jsou neúnavní plavci a nosiči aportů z vody.

Ve čtvrtek 6. 8. 2015 absolvovala štěňátka první očkování, zároveň každé štěně dostalo svůj čip pro identifikaci a psí pas, aby mohli páníčky také doprovázet nejen na výletech po Čechách, ale třeba i na cestách za hranice. Ne všem našim štěňátkům se takové množství „píchání“ líbilo, ale rychle se uklidnili a řádně prozkoumali ordinaci jejich pana doktora. Zpět do koše se jim nechtělo ani trochu, když mohli zažít tolik zábavy. V autě ale okamžitě usnuli, aby se posilnili na zápasy, ve kterých zkoušejí, kdo z nich je silnejší a víc vydrží. Den za dnem ze štěňátek rostou krásní, silní a chytří pejskové, jak je vidět i z fotek.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Štěňátka v osmém týdnu života.

Štěňátka si nacházejí nové domovy. Pořád ještě máme pár nezadaných miminek, které čekají na své nové rodiny.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Všechna štěňátka už mají své nové páníčky.

Noví majitelé jsou šťastní. Ať štěstí a láska provází i naše malé drobečky.

Ada Brown Star

Alex Brown Star

Annie Brown Star

Artur Brown Star

Alan Brown Star

Axa Brown Star